Hoe gaaf, mijn eerste Blog!!

Graag wil ik jullie vertellen hoe YOUnique by Tem eigenlijk tot stand is gekomen.

Samen met mijn man Marc run ik al 11 jaar ons makelaarskantoor Marcant Wonen. Hier ben ik uiteraard supertrots op, want wij zijn echt wel een team, we hebben het toch maar al die jaren samen gefixed, ook mede dankzij onze geweldige medewerkers! Ik heb in die jaren, naast het werken bij Marcant, er ook altijd voor onze twee fantastische kids, Luna en Raf kunnen zijn, want ik kon heel fijn, mijn eigen uren indelen. Om een lang verhaal kort te maken, ik heb dit dus met heel veel liefde en plezier gedaan, maarrrr het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan. Nu de kids wat groter worden, en ook een beetje hun eigen leventje beginnen te leiden, heeft moeders wat meer tijd gekregen, en merkte ik al een tijdje dat ik mijn oude passie voor mode, het creatieve en het persoonlijke contact, toch wel heel erg miste. Het gevoel wat je hebt, als je iemand ziet stralen, op het moment dat diegene de beste versie van zichzelf heeft (terug) gevonden, en jij daar een steentje aan hebt bij gedragen, dát gevoel is onbeschrijfelijk mooi!

Maar goed, hoe dan? Dacht ik! Hoe ga ik dat aanpakken, en wat ga ik dan doen? Ik heb er een tijdje over gedaan, om te ontdekken wat ik dan precies wou. Uiteindelijk kwam ik per toeval terecht op de site van Style School by Dani in Amsterdam. Super opleiding, maar ga ik echt naar Amsterdam, ik, vrouw van 43, uit het zuiden, nog naar school in Amsterdam?? Dankzij de lieve mensen om mij heen, die mij wisten te overtuigen dat dit écht iets voor mij zou zijn, begonnen alle beren op de weg langzaam te verdwijnen! En echt, ik heb er geen minuut spijt van gehad. De zaterdagen dat ik al om 6:40 uur in de trein zat naar Amsterdam, de keer dat ik met mijn roze koffertje over de wallen liep, omdat ik na een geweldige dag tijdens de fashion week had mogen helpen, op zoek was naar een taxi, daarna eindelijk helemaal alleen met een wijntje aan de bar van het hotel zat waar ik die nacht logeerde ( had ik nog nooooit gedaan, alleen in een hotel!!) de keren dat ik met tassen vol door Maastricht liep, om te shoppen voor een opdracht, écht, ik heb er van genoten! Het voelde alsof ik de hele wereld aan kon. En zo voelt het nog steeds! Ik heb een geweldige tijd gehad in Amsterdam, heel veel leuke nieuwe mensen leren kennen, hele leuke en leerzame lessen gehad van o.a Dani Bless herself, Lonneke Nootenboom, Kelly Huisman (personal styliste van oa Chantal Janssen), Amanda Rijff (Make up artist) en nog vele andere mooie inspirerende mensen.

En nu ben ik dus gewoon zelfstandig ondernemer…en ben ik best wel een beetje trots op mezelf.

Het lijkt alsof het gewoon allemaal vanzelf gaat, er komen zoveel mooie mensen op mijn pad en er gaan ineens allemaal deurtjes voor mij open, hoe mooi is dat?

Wat er allemaal op mijn pad komt ga ik jullie vertellen in mijn volgende Blog, dus “stay stuned”.

Liefs Tem

unnamed
  • Test Album
  • Test Album

Deel deze pagina op: