De Make over

Ik ben nu een paar maanden bezig, en ik kom zoveel leuke lieve mensen tegen!

Zo ook de dames van Bie Lies en Do, een super leuke winkel in Geleen met toffe kleding voor dames in alle leeftijdscategorieën en van maat 36 tot 46, super toegankelijk dus! Altijd gezellig als je er komt en zelfs de koffie staat altijd klaar.

Een tijdje  geleden organiseerde Lies en Do i.s.m. Bie de Burgemeister, Food&Fashion Ladies only event. Een gezellige middag en avond waar onder het genot van heerlijk hapje en drankje de mooie collectie werd geshowd, de modellen werden voorzien van een mooi kapsel van kapsalon Hairline, een mooi make-upje van Pretty Brows en de prachtige sieraden van Novastyle.

 

Mij werd gevraagd of ik het leuk zou vinden een make over te doen met iemand. Natuurlijk vond ik dit super leuk! Voor mij alleen maar top om te kunnen laten zien wat kleding met iemand kan doen.

Al snel wist ik iemand die ik echt een make over gunde, iemand die heel hard heeft moeten werken om te bereiken waar ze nu staat. Dit was Debbie! Zij is op korte tijd 30 kilo afgevallen, hoe knap is dat? Samen gingen we aan de slag. We hebben een heerlijke middag kleding gepast, ze heeft echt alles geprobeerd wat buiten haar comfortzone lag, want Debbie had nog heel erg de neiging om voor veilig te kiezen en zich nog steeds te verstoppen onder haar kleding. Ik heb haar laten zien dat dit echt niet hoeft, en dat ze heel trots mag zijn of zichzelf en haar mooie figuur.

 

Uiteindelijk hebben we een supermooie set samengesteld waar ze zich helemaal goed in voelde, heeft de kapper haar voorzien van een mooi kapsel en de visagist een mooi passend make upje aangebracht. Tijdens de show toonde Debby het resultaat, ze straalde van top tot teen, zo mooi om te zien. En dit is precies waar ik het voor doe en waar ik zo ontzettend blij van wordt!

 

Lijkt het jou ook wat, zo’n  Make over? Neem dan gerust contact met me op, en we gaan samen op zoek naar de beste versie van jezelf!

 

Liefs Tem

Deel deze pagina op: